Hinnasto

Palvelupäällikön hinnoittelu on yksinkertainen ja läpinäkyvä kuukausihinta, jossa maksat vain siitä mitä tarvitset. Hinta määräytyy valitsemasi käyttäjämäärän mukaan ja sisältää kaikki Palvelupäällikön ominaisuudet kokonaisuudessaan, ilman piilokuluja.

Laskutus tapahtuu kuukausittain, ja voit milloin tahansa keskeyttää tilauksesi ilman määräaikoja tai muita sitoumuksia.

Saat kokeilla Palvelupäällikköä täysin veloituksetta 14 vuorokautta. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään. Hinnastomme mukainen hinnoittelu käynnistyy kokeilujaksosi jälkeen, mikäli haluat jatkaa ohjelmiston käyttöä.

Tilauksen hinta

9,95€

per käyttäjä / kk

Tilauksen kesto toistaiseksi voimassa oleva. 14 vrk ilmainen kokeilujaksosi käynnistyy kun olet rekisteröitynyt palveluun. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä veloitus muuttuu automaattisesti hinnastomme mukaiseksi, mikäli jatkat ohjelmiston käyttöä. Veloitus tapahtuu kuukausittain siihen saakka, kunnes ilmoitat meille haluavasi keskeyttää tilauksesi ja ohjelmiston käytön.

Kysymyksiä tilauksesta ja laskutuksesta

Miten saan Palvelupäällikön käyttööni?

Palvelupäällikön käyttöönotto on helppoa ja nopeaa: sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja luoda käyttäjätunnus palveluun. Tarkemmat ohjeet käyttöönottoon löydät Käyttöönotto -osiosta verkkosivuillamme. Mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä, ole meihin yhteydessä ja autamme sinut alkuun!

Saanko kokeilla Palvelupäällikköä maksutta?

Kyllä saat! Kaikki asiakkaamme saavat uuden rekisteröitymisen jälkeen kokeilla palvelua 14 vuorokautta veloituksetta. Kokeilujakso alkaa automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen.

Saanko peruuttaa tilaukseni kokeilujakson jälkeen?

Voit keskeyttää tilauksesi milloin tahansa, rekisteröityminen ja palvelun kokeilu eivät sido sinua mihinkään.

Miten Palvelupäällikön laskutus toimii?

Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä tilauksen hinta muuttuu automaattisesti hinnastomme mukaiseksi. Mikäli peruutat tilauksesi kokeilujakson päätteeksi, emme veloita sinulta mitään. Lähetämme sinulle laskun sähköpostilla kuukausittain ja voit keskeyttää tilauksesi milloin tahansa.

Miten peruutan tilaukseni?

Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa verkkosivujemme lomakkeella tai olemalla meihin yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Peruutuksen jälkeen käyttäjätunnuksesi poistuvat käytöstä ja laskutus katkeaa automaattisesti.

Jotain muuta kysyttävää?

Ota yhteyttä meihin! Vastaamme kysymyksiin ja autamme mielellämme: