top of page
Workspace
Info 247 tehtävänhallintajärjestelmän esittely yrityksille

Tutustu ja kokeile

Info 247 ohjelmisto

Info 247 ohjelmiston esittely

Kiinnostuitko Info 247 ohjelmistosta tai kaipaatko lisätietoja? Pyydä esittelyä jättämällä yhteystietosi tämän sivun lomakkeella ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. 
 

Esittelemme ohjelmiston etätapaamisena ja voit esittää meille kysymyksiä

Esittelytapaaminen on täysin maksuton ja kestoltaan noin 30-60 minuuttia

Esittely ei sido sinua mihinkään ja voit rauhassa päättää sopiiko ohjelmisto teille

Work Desk

Pyydä esittelyä

Varaa esittely

Info 247 käyttöönotto

Info 247 ohjelmiston käyttöönotto on helppoa ja avustamme sinua sen jokaisessa vaiheessa. Ohjelmistoa voit käyttää älypuhelimella, tabletilla, tai tietokoneella valintasi mukaan. Ohjelmisto on kevyt, eikä vaadi laitteeltasi muuta kuin toimivan verkkoyhteyden! Ohjelmiston käyttöehdot löydät täältä.

Saat kokeilla ohjelmistoa veloituksetta 30 vuorokautta.

 

Voit ottaa ohjelmiston kokeiluun itsenäisesti rekisteröitymällä, tai asiantuntijamme avustuksella varaamalla esittelyn kanssamme.

Esittely ja käyttöönotto:

1

Pyydä meiltä esittelyä jättämällä yhteystietosi lomakkeen kautta. Esittely järjestetään etätapaamisena, ja esittelyssä kerromme sinulle ohjelmiston toiminnasta ja voit kysyä meiltä kysymyksiä.

2

Esittelyn jälkeen toimitamme sinulle käyttäjätunnukset sekä käytön ohjeet. Avustamme sinua ohjelmiston käyttöönotossa aina tarpeen mukaan. Halutessasi voit varata teille myös ajan erilliselle koulutukselle.

3

Käyttäjätunnusten jälkeen ohjelmisto on teille käyttökunnossa! Tarjoamme ylläpidon ja käytön tuen jokaiselle asiakkaallemme, ja saat asiakastuestamme apua aina tarvittaessa. Saat kokeilla ohjelmistoa 30 vrk veloituksetta.

Itsenäinen kokeilu ja käyttöönotto:

1

Rekisteröidy palveluun 'Aloita kokeilu' painikkeesta. Rekisteröinti käynnistää ilmaisen 30 vuorokauden kokeilujakson ilman esittelytapaamista. Pääset kokeilemaan ohjelmistoa itsenäisesti silloin kun sinulle parhaiten sopii.

2

Rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet sisäänkirjautumista varten. Avustamme sinua ohjelmiston käyttöönotossa aina tarpeen mukaan. Halutessasi voit varata teille myös ajan erilliselle koulutukselle.

3

Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä olemme sinuun yhteydessä. Kokeilujakson päätyttyä voit päättää haluatko jatkaa ohjelmiston käyttöä. Käynnistämme laskutuksen automaattisesti mikäli tilausta ei peruta kokeilujakson jälkeen.

bottom of page